256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Дигитален фото програмска опрема > Фото уредници

AKick Image Editor 1.0.0

Опис: Се уреди и да се подобри слики со користење на различни опции и ефекти.
Верзија: 1.0.0
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 98/XP/Vista/7/8
Издавач: AKick Software
Ограничувања: 7-дневен пробен период
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try (7-day trial); $9.99 to buy (Buy it now)
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 2.25 mb.
Име на датотека: AKick_Image_Editor.exe
Пуштање: 18.07.2015 16:53
Преземете, 2.25 mb.

Bloom - Уредувате и подобрување на дигитални слики со различни tweaking опции. Artipic - Се уреди и да се подобрат вашите слики со користење на богат сет на алатки и ефекти. Movavi Video Editor - Направи пост продукција и уредување за вашата видео. Blueberry PDF Form Filler - Add effects and enhance your images on Windows 8 device. AltaLux - Clear poorly lighting effects and enhance your images. Create-Burn ISO Image - Add effects and enhance your images on Windows 8 device. QuickHDR - Enhance your digital images and apply film effects. Itom (32-bit) - View, edit, enhance your digital photos, and apply various effects. HDR Projects 2 - Edit your images with many powerful options.


Contacts