256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Мал бизнис софтвер

ContaxCRM 3.9.92

Опис: Store, view, interact, and communicate with your contacts, customers, and suppliers.
Верзија: 3.9.92
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8
Издавач: Arten Science
Ограничувања: 14-дневен пробен период
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try (14-day trial); $45.00 to buy (Buy it now)
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 43.75 mb.
Име на датотека: contaxcrm.zip
Пуштање: 21.07.2015 17:07
Преземете, 43.75 mb.

Microtexne Delta 6 - Управуваат со акциите, фактурирање, клиенти и добавувачи за вашата продавница. QuinataCRM - Продавница за детали за клиенти и контакти со нив. Cephei Contact Manager - Manage all your customers and contacts on PC. VersionPB Optician Software - Управување со контакти на вашите клиенти. CRM-Express Standard - Управувате со вашите контакти, клиенти, комуникации, е-пошта, продажба, и наредби. Star Quotes Network Edition - Store created quotes, customers, items, and set of data. Boutique Boulevard - Вработи персонал, го избере облека, и да ги красат вашата продавница да ги импресионира вашите клиенти. Sublime Text - View and interact PDF documents on your Windows 8 device. CommView for WiFi - Укажуваат мрежни проблеми и смена од детална слика на мрежниот сообраќај.


Contacts