256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Digital Photo Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads
iTunes dhe iPod Software > iPod Utilities

CopyTrans Drivers Installer 2.041

Përshkrimi: Install iPhone, iPod Touch dhe iPad shoferët pa instaluar iTunes.
Version: 2.041
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Botues: WindSolutions
Licencës: Pa pagesë
Çmimi: Pa pagesë
Kërkesat: Asnjë
Madhësia e dokumentit: 8.78 mb.
File Name: CopyTransDriversInstallerv2.041.zip
Lirimin: 18.07.2015 17:25
Update: 16.10.2016 18:49
Shkarko, 8.78 mb.

iReasoning MIB Browser Personal Edition - Load MIBs pronarit dhe çështje kërkesat SNMP të rifitoj të dhënave agjentit. Yahoo Mail for Windows 8 - Get definitions, audio pronunciations, synonyms, antonyms & examples of English words. Maxtor OneTouch III - Get definitions, audio pronunciations, and examples of Marathi words. DVD Power Burner - Get Marathi meanings, audio pronunciations, and examples of English words. EZ Dictionary: English-English-French - Translate fjalë anglisht në frëngjisht dhe të tregojnë përkufizimet angleze dhe shembuj e përdorimit. Higher Netbook Resolution - Hape rezolutë Netbooks tuaj. 5 in 1 Dictionary - Get Hindi, Guxharatisht, Marathi, Punjabi & Sanskritisht kuptimin e fjalës angleze. DDictionary - Translate fjalë nga anglisht në hindisht dhe anasjelltas. Easy CD Creator Update (Standard) - Browse through 100,000 concise definitions of American English words.


Contacts