256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер > Алатки за учење

CrossTec SchoolVue 11.41.19

Опис: Обезбеди на наставниците и научниците, училиште и студентски мониторинг и систем за интеракција.
Верзија: 11.41.19
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows XP/Vista/7/8
Издавач: CrossTec Corporation
Ограничувања: 30-дневниот тест
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Слободен да се обиде (30-дневен пробен период); 210,60 $ да се купи
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 53.71 mb.
Име на датотека: ctcvue.exe
Пуштање: 18.07.2015 18:03
Преземете, 53.71 mb.

Student Information System for Filemaker Pro 12 - Manage all aspects of a school's student administrative system. Teacher Reportcard Pro-RTP - Analyze exams in secondary school and generate student, class, and school performance reports. W2 School Manager - Управуваат со целиот ден-за-ден работењето на училиште. NetDecision - Provide an enterprise class Network Monitoring System. Colourful Solutions IB Edition - Обезбеди едукативен софтвер науката за наставници и ученици од Б Диплома хемија. School Attendance Register and Report - Provide printable class and student attendance reports. Open In RegEdit - Access a multipurpose student information system for all kinds of education institutions. WinTr Scada - Provide an advanced Scada software for monitoring. Guard Assistant - Provide webcam remote monitoring and maintain video archive.


Contacts