256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Видео Софтвер > Видео плеери

DivX Web Player 1.4.2 beta 2

Опис: Play, convert, and change tempo and pitch of the music file respectively.
Верзија: 1.4.2 beta 2
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 2000/XP/Vista
Издавач: DivX
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try; $19.99 to buy
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 2.45 mb.
Име на датотека: DivXWebPlayer142Beta2.exe
Пуштање: 17.10.2016 11:01
Преземете, 2.45 mb.

JamApp - Репродукција на аудио фајлови со можност за повторување и се промени темпото и теренот. Pegasus Mail - Користете целосно опремен и бесплатен e-mail клиент. Play MP3s Slowly Software - Play MP3s slowly by adjusting tempo and pitch. AudioSnail - Alter the playback speed of music without any change in pitch. Audio Identifier - Change music and audio key and tempo, edit waves, and create loops. Veo Web Camera - Modify tempo and pitch of an audio composition. Opal-Import Multiple vCards to Outlook - Morph voice, mix effects, change the tempo, and edit and convert audio files. AV Music Morpher - Morph voice, mix effects, change the tempo, and edit and convert audio files. Solfeggio Studio For Piano - Господар совршен и релативна теренот, белешка признавање вештини, интервали, акорди, Вага, и темпо.


Contacts