256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Digital Photo Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads
iTunes dhe iPod Software > iTunes Utilities

Do Your Data Recovery for iPhone 4.1

Përshkrimi: Shërohen të dhënave humbur për iOS devices.
Version: 4.1
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Botues: DoYourData
Kufizimet: Preview vetëm
Licencës: Të lirë të provoni
Çmimi: Free to try (Preview only); $59.00 to buy (Buy it now)
Kërkesat: Asnjë
Madhësia e dokumentit: 17.28 mb.
File Name: DoYourDataRecoveryiPhone.exe
Lirimin: 18.07.2015 23:37
Update: 03.11.2016 09:54
Shkarko, 17.28 mb.

Charlie the Duck - Track your church's members, contributions, and pledges. ChurchInfo - Track anëtarë, familjet, grupet, zotimet dhe pagesat e kishës suaj. PsychReport - Menaxhuar dhe koordinuar aktivitetin e pacientit psikologjinë tuaj, planifikimin, dhe faturimit. Church Scheduler - Ndihmë kishat për të ndjekur anëtarë, zotimet dhe pagesat. Shluchim Synagogue Management - Track sinagogën tuaj anëtarë, donacione, dhe premtimet. MembershipPro Finance - Zgjasë MembershipPro për të menaxhuar financat tuaja duke përfshirë kontributet, zotimet, detyrimet dhe shpenzimet. Church Membership Manager Lite - Manage anëtarët pakufizuar Kishës. ChurchPack Organizer Pro - Menaxhuar detajet e anëtarëve në kishën tuaj. Church Secretary - Record dhe raportin familjar dhe anëtar informacioni për të gjithë anëtarët e kishës.


Contacts