256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер > Мапа на софтвер

EasyGPS Free 5.43

Опис: Креирате, изменувате, и пренос на патните точки и правци помеѓу вашиот компјутер и вашиот Garmin, Magellan, или LOWRANCE GPS.
Верзија: 5.43
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows XP/Vista/7/8
Издавач: TopoGrafix
Дозволата: Бесплатно
Цена: Бесплатно
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 5.36 mb.
Име на датотека: SetupEasyGPS.exe
Пуштање: 18.07.2015 17:46
Преземете, 5.36 mb.

Quick Macro - Transfer way points, routes, and tracks between your PC and Garmin GPS. GPSBabel - Convert waypoints, tracks, and routes between popular GPS receivers and mapping programs. Doom Jdoom package - Convert waypoints, routes, and tracks from GPS (from GPX files) to Google Earth (KMZ or KML files). OziExplorer - Create or trace route, waypoints, and tracks from the map and upload to GPS. WireframeSketcher Studio - Update your Garmin GPS software online. Leo MP4 Video Converter - Connect your Garmin GPS with your favorite website. USB Disk Manager - Convert waypoints, tracks, and routes into various file formats. BorderMaker - Save and upload waypoints to your GPS device. Warning Forever - Save and upload waypoints to your GPS device.


Contacts