256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Софтвер за управување со проекти

EasyTaskSync 10.0.8

Опис: Задачи за синхронизација Outlook и Outlook календар со Microsoft Project.
Верзија: 10.0.8
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8
Издавач: EasyProjectPlan
Дозволата: Бесплатно
Цена: Бесплатно
Барања: Microsoft Project
Големина на датотеката: 0.31 mb.
Име на датотека: easytasksync.zip
Пуштање: 18.07.2015 17:14
Се ажурираат: 05.10.2015 10:25
Преземете, 0.31 mb.

Nero DiscSpeed - Тестирате брзината на вашиот диск и да дознаете сите поддржани опции и формати. Conexant HSF V92 56K Data Fax PCI Modem - Track project issues and bugs using an Access database Microsoft Outlook and Microsoft Project sync. Myownplan - Track project issues and bugs using an Access database Microsoft Outlook and Microsoft Project sync. Galaxy-Sync - Синхронизација на Outlook контакти, календар, задачи и белешки со Samsung Галакси. SurGate Outlook DAV Client - Sync calendar, contacts, and tasks between Outlook and CalDAV/CardDAV server. Outlook SyncML Addin - Sync Contacts, Calendar, Tasks and Notes of MS Outlook with SyncML Service. CompanionLink for Google - Outlook синхронизација на Google: контакти, календар, задачи, категории / групи, како и контакт фотографии. EasyProjectPlan - Sync Outlook и Microsoft Project со Excel Gantt табела и планер на проектот Excel. OverDrive - Integrate Microsoft Outlook 2010 contacts with tasks and calendar items.


Contacts