256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Digital Photo Software
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads
iTunes dhe iPod Software > iTunes Utilities

FonePaw iOS Transfer 2.2

Përshkrimi: Të transferoni muzikë, playlists, video, foto, kontakte, media mes pajisje iOS dhe PC.
Version: 2.2
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows XP/Vista/7/8/10
Botues: FonePaw
Kufizimet: Funksionalitetin e kufizuar
Licencës: Të lirë të provoni
Çmimi: Free to try (Limited functionality); $39.95 to buy (Buy it now)
Kërkesat: Asnjë
Madhësia e dokumentit: 49.44 mb.
File Name: ios-transfer.exe
Lirimin: 18.07.2015 17:14
Update: 19.10.2016 13:43
Shkarko, 49.44 mb.

Examine64 Text Search - Kërko për tekst në fotografi në hard diskun tuaj. Mytoolsoft Watermark Software - Shto ujëra në imazhet tuaja shpejt dhe me lehtësi. Mbroni fotot tuaja. PDF ReDirect - Uninstall unwanted and broken programs accurately. VAIS PC SpeedUp - Gabimet e regjistrit fix dhe shënimet e thyera të pikut shpejtësinë tuaj PC dhe stabilitetin. HP - Photosmart Printer Software Drivers - Uninstall unwanted and even broken applications accurately. Web Design in Seven Days - Clear broken installation or failed uninstall remains in computer. MM3-WebAssistant Professional - Remove stubborn apps, browser plug-ins, and injected programs. Free Screen Video Recorder - Capture video nga ekrani dhe për të marrë screenshots. Free Shortcut Fix - Skano dhe fix shkurtesat e thyer në PC.


Contacts