256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Софтвер за управување на документи

Free OCR 7.0.0

Опис: Признае текст од слики и pdf датотеки врз основа на технологијата на облак.
Верзија: 7.0.0
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows XP/7/8/10
Издавач: Steelsoft
Дозволата: Бесплатно
Цена: Бесплатно
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 0.34 mb.
Име на датотека: FreeOCR.zip
Пуштање: 18.07.2015 17:24
Се ажурираат: 16.10.2016 21:16
Преземете, 0.34 mb.

DNSThing - Troubleshoot DNS network issues. regsvr32tool - Смена на проблеми во Windows, IE и други програми. Network Incident Tracker - Track and troubleshoot network issues. Acrylic WiFi Professional - Analyze and troubleshoot issues in WiFi networks. Star Trek: Starfleet Command III v1.01 build 534 patch - Troubleshoot a wide range of computer issues with this full-featured toolset of Sysinternal Utilities. Capsa Professional - Да врши мониторинг и анализа на мрежата и смена на проблеми на мрежата. Mount & Blade : With Fire and Sword - Perform network analysis and monitoring and troubleshoot network issues. Digital TV firmware loader(Type 1) - Monitor network status and troubleshoot network issues. ZOOK DBX to MBOX Converter - Use your fingerprint for authorizations while working with your HP notebook.


Contacts