256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > SEO алатки

HrefSystem 1.0.1

Опис: Send e-mails to groups of recipients and collect statistics.
Верзија: 1.0.1
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 7/8/10
Издавач: LucasSosna
Дозволата: Бесплатно
Цена: Бесплатно
Барања: Apache Web server with mod_rewrite module (free) PHP interpreter version 5.5.0 or later (free) MySQL database server version 5
Големина на датотеката: 3.94 mb.
Име на датотека: hrefsystem_v_1_0_1.zip
Пуштање: 01.12.2016 10:51
Преземете, 3.94 mb.

Slic3r (64-bit) - Send personalized e-mails to unlimited recipients. Small Mail Sender Portable - Send single or multiple mails to the recipients. Simple Mailer - Send mails to multiple recipients individually. Mass Mail Sender PRO - Send multiple E-mails with unlimited number of recipients. MaxBulk Mailer for Windows - Send e-mails to multiple recipients and add various attachments. MailBlaster - Send E-mails to multiple recipients, and manage your mailing lists. Bulk Email Sender - Send e-mails to a large number of recipients or to a single address. Email Director .NET (32-bit) - Испрати дел и персоналните e-mail, факс и SMS кон неограничена група на примачи. SmartSerialMail - Испрати индивидуални обичен текст и HTML-пораки до голем број на корисници.


Contacts