256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Дигитален фото програмска опрема > Фото уредници

IDPhotoStudio 2.13.6.42

Опис: Печатете и копирајте повеќе фотографии за лична карта.
Верзија: 2.13.6.42
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Издавач: KC Softwares
Дозволата: Бесплатно
Цена: Бесплатно
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 1.34 mb.
Име на датотека: IDPS_lite.exe
Пуштање: 18.07.2015 17:38
Се ажурираат: 18.08.2015 14:47
Преземете, 1.34 mb.

Cobra Print Viewer - Copy, re-print, and view images of queued Windows print jobs. Multivalued Clipboard - Copy and paste multiple data from multiple locations to multiple locations. Xilisoft iPhone Photo Transfer - Copy all your iPhone photos to PC. Robocam - Copy and manage your music and photos. TiffView - View, print, and copy multi-page TIFF documents. Midi Karaoke Player 20 - Scan, save, and copy images to the Windows Clipboard and print them out. Easy Copy Files - Copy multiple files from one location to another. Domain Checker - Проверите достапноста на имиња на домени. Security Expert - Make copy protection for your digital photos.


Contacts