256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Digital Photo Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads
Software biznesit > Kontabilitet & Faturimi Software

Icebergo 7.0

Përshkrimi: Manage kontabilitetit të biznesit, faturimit, dhe statistikat e inventarit për dyqanin tuaj ose të biznesit të vogël.
Version: 7.0
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows XP/Vista/7/8
Botues: Icebergo
Licencës: Pa pagesë
Çmimi: Pa pagesë
Kërkesat: Microsoft Access or Microsoft Access Runtime
Madhësia e dokumentit: 1.66 mb.
File Name: icebergo.zip
Lirimin: 19.07.2015 17:40
Shkarko, 1.66 mb.

ThorpeForms - Manage billing, inventory, and accounting for your business. X-NetStat Professional - Manage inventory for small business or shop. FotoAlbum - Organizimi, pikëpamje, pjesë, dhe arkivit fotot dhe videot tuaja me thumbnails dhe albume. KPKFile Pro 2017 - Menaxhuar dhe siguruar fjalëkalimet tuaja, fotografi, dhe dosjet me enkriptim të fortë. StarCode Express Plus - Menaxhuar inventarit për biznesin e vogël apo dyqan. Stellar Outlook Toolkit - Manage inventory for small business or shop. Power Spy - Monitoruar dhe log tasteve, biseda, e-mail, si dhe vizita web site. OpenCV Face (and more) Tracker - Zbulojë fytyrën (dhe sy, hundë, gojë) duke përdorur OpenCV. Copas - Manage faturimin dhe të dhënat e kontabilitetit për biznesin tuaj.


Contacts