256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Help Desk софтвер

Issue Tracking Organizer Pro 3.0

Опис: Organize, track, and manage any kind of issues.
Верзија: 3.0
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/7/8/NT 4
Издавач: PrimaSoft PC
Ограничувања: 30-дена судење
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Слободен да се обиде (30-дена пробен период); 149,95 $ да се купи
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 7.23 mb.
Име на датотека: issuepro.exe
Пуштање: 21.07.2015 09:40
Преземете, 7.23 mb.

Issue Tracking Organizer Deluxe - Organize, track, and manage any kind of issues. SUDT SerialTrace - Track down and manage issues to enhance business productivity. TestTrack Pro - Следење и управување со дефекти, функција и промена барања, клиент прашања, и други задачи во развојот. Copy - Collect and organize any kind of data. Visitor Organizer Deluxe - Enter, manage, track, and organize your visitors. Religious Suite - Управуваат со неограничен број на верски членовите и нивните активности. Volunteer Organizer Deluxe - Organize, track, and manage your volunteers data. Volunteer Organizer Pro - Organize, track, and manage your volunteers data. Business Expense Organizer Deluxe - Track, organize, and manage various business and personal expenses.


Contacts