256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Бизнис апликации

JCL POS Mobile 1.0

Опис: Управуваат со информации во врска со продажбата во бизнис со терминал Кол.
Верзија: 1.0
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows Vista/7/8
Издавач: JCL Team Business Solutions
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Слободен да се обиде; 109,95 $ да се купи (Купи тоа сега)
Барања: JCL POS
Големина на датотеката: 40.15 mb.
Име на датотека: JCL_POS_Mobile_Setup.exe
Пуштање: 18.07.2015 16:45
Преземете, 40.15 mb.

QuoteWerks - Приказ и управување со продажбата на информации и да произведуваат за продажба наводници или предлози. MySalon POS - Manage sales and stock for retail business. MyBoutique POS - Manage sales and stock for retail business. Grassland Invoicing - Start Here - Manage invoices, payments, and sales for your business. Medusa Market (Turkish) - Manage sales and inventory for retail business. Free POS Project - Manage sales and transactions for a small business. JavaScript Console - Manage sales, inventory, and generate reports for your business. Sysme Pos - Manage sales and inventory for retail or hospitality business. Pocoyo Clock - Manage sales, inventory, and generate reports for your business.


Contacts