256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер > Здравје и Фитнес програмска опрема

Makhaon DICOM Storage 3.0.0.194

Опис: Чување и управување со податоци добиени од различни медицинска дијагностичка опрема.
Верзија: 3.0.0.194
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8
Издавач: Makhaon Software
Ограничувања: Оневозможени некои функции
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try (Some functions disabled); $5,000.00 to buy
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 51.72 mb.
Име на датотека: mstore_demo.exe
Пуштање: 18.07.2015 18:16
Преземете, 51.72 mb.

Sparkbooth - Improve the diagnostic capabilities of existing medical equipment and increase its capacity. FreeMedForms - Manage and administrate medical data on PC. FreeMedForms Portable - Manage and administrate medical data on PC. Hospital Database Software - Управуваат со здравствената состојба, персоналот и податоците за пациентите и платежна информации. impelDeviceInfo - View informational and diagnostic data for Windows-based devices RadSlice ImgServer - Capture and store studies from DICOM equipment or PACS software, and transfer them to your doctors. Client for DjVu - Manage and store your data and handle large data workloads. Hill Solutions DynamicData Center - Дефинираат и да се создаде свој заемната база на просторијата и на мува. DataBaGG - Manage and store your data in the cloud.


Contacts