256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Дигитален фото програмска опрема
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер > Здравје и Фитнес програмска опрема

Makhaon Videograbber 3.2.0.113

Опис: Се трансформира фотографии од нестандардни медицински помагала во DICOM формат.
Верзија: 3.2.0.113
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8
Издавач: Makhaon Software
Ограничувања: Оневозможени некои функции
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Слободен да се обиде (Некои функции лица)
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 22.53 mb.
Име на датотека: mgrab_demo.exe
Пуштање: 18.07.2015 18:16
Преземете, 22.53 mb.

All Media Fixer 2008 - Convert medical images in DICOM format with your PC. Cell Phone Lookup - Convert medical images in DICOM format with your PC. Photo Dater - View medical DICOM images and view DICOM information. Image32 - Да гледате и споделување на слики, вклучувајќи медицински DICOM фајлови како Х-зраците, ЦТ-скенови, MRIs. HitmanPro.Alert - Заштита на вашиот ранливи софтвер, податоци и идентитет наспроти сегашните и идни напади. NIfTI to DICOM - Convert JPEG images to DICOM format. Canvas Imaging Desktop PACS - Get an affordable DICOM Medical imaging solution. Acme TraceART - Transform raster images into vector format (DXF). Sante DICOM Viewer - View DICOM files and edit DICOM header and anonymizer.


Contacts