256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Сметководство и платежна софтвер

Microtexne Delta 6 6.0

Опис: Управуваат со акциите, фактурирање, клиенти и добавувачи за вашата продавница.
Верзија: 6.0
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows Vista/7/8/10
Издавач: Microtexne
Ограничувања: 60-користење судење
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Слободен да се обиде (60-користење судење)
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 10.87 mb.
Име на датотека: setupDelta6.zip
Пуштање: 18.07.2015 17:21
Преземете, 10.87 mb.

ContaxCRM - Store, view, interact, and communicate with your contacts, customers, and suppliers. iMagic Inventory - Управување со вашите акции, клиентите, фактури, и продавачите. Vivaldi - Ја разгледате на интернет со напредни прилагодување и навигација карактеристики. Norascan - Скенира и да ги отстраните малициозен софтвер и вирусот присуство од вашиот PC. POSture - Manage sales, inventory, and customers for your coffee shop, clothing store, or restaurant. Holy Quran Internet Radio - Слушнете ја Светиот Куран интернет радио станици. Computek Project Controls - Управување со трошоците, добавувачи, WBS, клиенти, договор, вработените, документи, вработени. QuinataCRM - Продавница за детали за клиенти и контакти со нив. Real Time Stocks for Windows 8 - Find real time stock quotes for any stock on the stock market.


Contacts