256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Digital Photo Software
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads
iTunes dhe iPod Software > iTunes Utilities

MobiKin Assistant for iOS 1.0.25

Përshkrimi: Transferimi fotografi nga iPhone, iPad dhe iPod në kompjuterin tuaj dhe për të menaxhuar të transferuar përmbajtjen IOS.
Version: 1.0.25
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8
Botues: MobiKin
Kufizimet: Funksionalitetin e kufizuar
Licencës: Të lirë të provoni
Çmimi: Free to try (Limited functionality); $35.95 to buy (Buy it now)
Kërkesat: Asnjë
Madhësia e dokumentit: 11.05 mb.
File Name: mobikin-ios-assistant.exe
Lirimin: 18.07.2015 18:53
Update: 28.10.2015 07:55
Shkarko, 11.05 mb.

4Videosoft iPod Manager - Transferuar skeda midis iPhone / iPod / iPad dhe PC dhe të konvertohet direkt DVD / video / audio për pajisjet iOS. Amacsoft iPad iPhone iPod to PC Transfer - Transferuar skeda nga iPad, iPhone, dhe iPod në kompjuterin tuaj. 4Videosoft iPod + iPhone Mate - Transferimi iPod / iPhone / iPad fotografi në kompjuterin lokal. QuizMaker Pro - Generate, administrojnë, arkiv, upload, eksportit, dhe rezultatin e testeve. AD MP3 Cutter - Fotografi Split MP3 nga pjesë të barabarta, kohë të barabartë ose me heshtje lehtë. VIA High Definition Audio - Transfer files from iPod, iPhone, and iPad to iTunes and computer. 4Videosoft Media Toolkit Platinum - Convert DVD dhe video fotografi dhe transferuar skeda midis iPhone / iPad / iPod dhe kompjuter. Update Detector - Mbani software tuaj nga FilePuma.com up-to-date lehtë. MediaMonkey - Menaxhuar muzikën gjerë digjitale dhe koleksionet video, tag, sync, konvertohet dhe ndajnë përmbajtjen e medias.


Contacts