256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Digital Photo Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads
iTunes dhe iPod Software > iTunes Utilities

PhoneClean 3.6.2

Përshkrimi: Mbani tuaj iPhone dhe iPad të pastër dhe të mbrojtur privatësinë tuaj nga sytë prying.
Version: 3.6.2
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows XP/Vista/7/8
Botues: iMobie
Licencës: Pa pagesë
Çmimi: Pa pagesë; upgrade në dispozicion paguar
Kërkesat: Asnjë
Madhësia e dokumentit: 6.65 mb.
File Name: phoneclean-setup.exe
Lirimin: 18.07.2015 17:45
Shkarko, 6.65 mb.

Health Break - Lock your files and folders from prying eyes. Match Pairs - Lock your files and folders from prying eyes. Image Hijacker - Drejtuar një program me anë të një tjetër për të fshehur atë nga sytë prying. My Bill Register - Stop prying eyes from poking around your desktop. CodeMixer-Red - Shifroj një dokument personal për ta mbajtur atë të sigurt nga sytë prying. CodeMixer-Blue - Shifroj një dokument personal për ta mbajtur atë të sigurt nga sytë prying. Secret Shield Encryption Standard - Përdorni publik / privat encryption-kyç për të mbajtur të dhënat tuaja nga sytë prying. MorganPalmer Image Vault - Fshehur imazhet tuaja nga prying sytë duke përdorur encryption klasën ushtarake. CleanMyPhone - Mbani iPhone, iPad, apo iPod touch tuaj të pastër dhe të mirë-organizuar.


Contacts