256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Digital Photo Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads
Shoferët > Drivers Audio

Realtek High Definition Audio Codec (Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 64-bit) R2.79

Përshkrimi: Update bord tingullin tuaj HD nga Realtek në publikimin e fundit e shoferit.
Version: R2.79
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows 7 64-bit/8 64-bit/Vista 64-bit
Botues: Realtek Semiconductor
Licencës: Pa pagesë
Çmimi: Pa pagesë
Kërkesat: Asnjë
Madhësia e dokumentit: 125.4 mb.
File Name: 64bit_Win7_Win8_Win81_Win10_R279.exe
Lirimin: 18.07.2015 19:48
Shkarko, 125.4 mb.

RealTimes (with RealPlayer) - Krijo Video "histori" nga fotot tuaja dhe video që ju mund të ndajnë dhe dyqan në renë tuaj personal. Free WMA MP3 Converter - Convert fotografi WMA to MP3 dhe anasjelltas. Free AI Viewer - Shiko Përmbajtja dhe struktura e dosjeve Adobe Illustrator cilat kanë qenë të korruptuar. Bitdefender Antivirus Free - Sigurimi i antivirus lehtë me mbrojtjen e plotë. PeerBlock - Të bllokojë të gjitha komunikimet me IP përzgjedhur dhe IP shkon me lehtësi. GitHub Desktop - Update your onboard HD sound from Realtek to the latest driver release. Crucial System Scanner - Update your onboard HD sound from Realtek to the latest driver release. Notepad++ (64-bit) - Update your onboard HD sound from Realtek to the latest driver release. Learn Visual Basic 6 - Update your embedded sound from Realtek to the latest AC'97 codec.


Contacts