256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Digital Photo Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads
Mjete Zhvilluesish > Software IDE

SharpDevelop 4.3.3

Përshkrimi: Zhvilloni C # dhe VB.NET programe për platformën e Microsoft .NET.
Version: 4.3.3
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows XP/Vista/Server 2008/7/XP SP 2
Botues: IcSharpCode
Licencës: Pa pagesë
Çmimi: Pa pagesë
Kërkesat: Microsoft .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, and 4.0
Madhësia e dokumentit: 15.08 mb.
File Name: SharpDevelop_4.3.3.9663_Setup.msi
Lirimin: 20.07.2015 18:32
Shkarko, 15.08 mb.

Only Roses Screen Saver - Develop C# and VB.NET programs for Microsoft .NET platform. dotConnect for DB2 - Krijo DB2-bazuar aplikacione të dhënave në një teknologji ADO.NET dhe platformë IBM DB2 NET. GroupDocs.Conversion for .NET - Dokument të dhe e imazhit e konvertimit funksionalitetin embed në NET juaj (ASP.NET/C#/VB.NET) app. VS.NETcodePrint 2010 - Printo kodin burimor të aplikacioneve tuaja NET shkruar duke përdorur C #, J #, VB.NET, dhe ASP.NET. KeepAutomation.com .NET Barcode Reader - Lexoni 1D dhe 2D barcodes në NET, C #, ASP.NET aplikimet, VB.NET. Nevron Open Vision - Sigurimi i ndër-platformë shtresë prezantim për zhvilluesit NET. iSunshare Word Password Remover - Hiq Word 97-2003 fjalëkalimin. mp3 surround encoder - Convert your VB.Net programs to C#. CSWorks Light - Build web-bazuar zgjidhje HMI / SCADA / M2M duke përdorur Microsoft NET dhe Microsoft Silverlight.


Contacts