256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер > Алатки за учење

Solfeggio Maestro 7.0

Опис: Научете како да читаат музика и игра Solfege преку помогната пракса.
Верзија: 7.0
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Издавач: Minami Software
Ограничувања: 1-дневен пробен период
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try (1-day trial); $70.95 to buy (Buy it now)
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 13.91 mb.
Име на датотека: Solfeggio_Maestro_7_Trial.msi
Пуштање: 18.07.2015 20:03
Преземете, 13.91 mb.

My Music Tutor - Научете како да читаат музика и свири на пијано. Synthesia Portable - Learn or practice to play piano. Synthesia - Learn or practice to play piano. All About Money for Windows 8 - Learn how to read music notes. Realtek Semiconductor Corp. AC'97 Sound Driver version 5.10.0.5490.zip - Play tanpura and tabla in a range of tunings and rhythms to accompany your Indian music practice. RiyazStudio Tanpura - Игра Tanpura исклучителни спектар на стилови и штимања да ја придружува вашиот индиска музика пракса. Note Trainer for Windows 8 - Learn how to read music notes from your Windows 8 device. Saath Sangeet - Practice Indian classical music with a collection of adjustable music loops. RiyazStudio Semi-Classical - Придружува вашиот индиска музика пракса со светлина музика варијации на Kerherwa, Дадра и други ритмови.


Contacts