256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер > Верски програмска опрема

The Word Bible Software 5.0.0.1450

Опис: Стави стотици Библии, коментари, речници, книги и мапи на вашите прсти.
Верзија: 5.0.0.1450
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Издавач: The Word Bible Software
Дозволата: Бесплатно
Цена: Бесплатно
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 49.91 mb.
Име на датотека: theword-setup-en.exe
Пуштање: 18.07.2015 18:00
Преземете, 49.91 mb.

Nessus for XP, 2003 (32-bit) - Study 146 Bibles with references, commentaries, and maps. BPBible Portable - Get a flexible Bible Study tool with commentaries, dictionaries, and Gospel. Ultimate Maps Downloader - Даунлоадирате мапи од Google Maps, Јаху Мапи, Бинг Мапи, или OpenStreet Мапи. GoogleMapsRipper - Download map images from Google Maps, Bing Maps, and OpenStreet Maps. StatPlanet Map Maker - Create interactive Flash maps using the World and USA maps or using your own maps. GprProfile - Visualize GPR profiles and add commentaries to them. VLC Portable - Photo magic at your fingertips. MyFolders - Place your frequently used folders at your fingertips. Inventory Control and Planning Spreadsheet - Get meaning of a word from 6 different dictionaries.


Contacts