256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Обработка на текст за слободен софтвер

TranscriptBooster 5.8.1.206

Опис: Поедностави аудио пишување и транскрипција во Microsoft Word.
Верзија: 5.8.1.206
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows XP/2003/Vista/7/8
Издавач: Philsworkshop
Ограничувања: 30-дневниот тест
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try (30-day trial); $28.00 to buy (Buy it now)
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 5.65 mb.
Име на датотека: TranscriptBoosterSetup-5-8-1-206.exe
Пуштање: 18.07.2015 16:52
Се ажурираат: 09.09.2015 15:55
Преземете, 5.65 mb.

Lipikaar - Use a SMS-style typing tool to simplify typing in 18 Indian languages. Autodesk MotionBuilder - Improve ergonomic for typing in Hindi and other languages with Devanagari script in Microsoft Word. Ultracopier Ultimate (64-bit) - Improve ergonomic for typing in Hindi and other languages with Devanagari script in Microsoft Word. TypingAid - Поедностави пишување со една рака авто-проектот за комунални услуги. Express Delegate - Manage the dictation workflow from audio through transcription. Express Delegate Plus Edition - Manage the dictation workflow from audio through transcription. Factory Audio Converter - Make transcription of any audio or video file. AudioDocs - Convert your Microsoft Word documents to audio files. Express Scribe Pro - Игра на широк опсег на аудио фајлови во променлива брзина за да им помогне со транскрипција.


Contacts