256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Бизнис апликации

Verwahrgeld 1.1.2.47

Опис: Управуваат со клиент резервации за деловни услуги за нега.
Верзија: 1.1.2.47
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows XP/7/8/10
Издавач: Gorisoft
Ограничувања: 30-дневниот тест
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try (30-day trial); $99.00 to buy (Buy it now)
Барања: Oracle MySQL or Microsoft SQL Express
Големина на датотеката: 14.3 mb.
Име на датотека: Gorisoft Verwahrgeld.msi
Пуштање: 18.07.2015 16:52
Преземете, 14.3 mb.

GroundsKeeper Pro - Manage lawn care maintenance and landscaping service business. Tracker - Ги пратите било кој број на сателити во различни графички и текстуални формати. Healthcare Relationship Cloud - Manage cases, maintain client profiles, improve care delivery, and optimize patient communication. SlottaTime - Управување со вашите услуги на клиентите и деловните активности. Web Invoice - Управуваат со фактури, исплати, и инвентар за деловни услуги. iSedora Media Server - Manage your computer service business using marketing, sales, dispatching, and billing tools. MultiView - Manage your computer service business using marketing, sales, dispatching, and billing tools. Xin Inventory - Take care of daily operations for your business. Suyash Ventures Hostel N PG - Manage bookings and guests for a hostel.


Contacts