256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер > Генеалогија Софтвер

Visual Family Tree Maker 2.47

Опис: Изгради и да ги објавуваат на вашето семејство дрво.
Верзија: 2.47
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Издавач: Jerry C. DeKeyser
Дозволата: Бесплатно
Цена: Бесплатно
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 4.55 mb.
Име на датотека: VisualFamilyTree.zip
Пуштање: 18.07.2015 20:12
Преземете, 4.55 mb.

Smart VectorImage - Create and publish your family tree. GrampsAIO (64-bit) - Build and keep track of your family tree. Gramps AIO - Изгради и да ги пратите на вашето семејство дрво. FamilyBookPro - Изградба на вашето семејство дрво со напредни опции. Roots - Build your family tree fast and easy. Charting Companion for MyHeritage - Create unique and beautiful family tree charts from your MyHeritage tree. GenSmarts Trial - Истражување и анализа на вашето семејство дрво. My Family Tree (64-bit) - Create your family tree with ease. ClrMamePro - Управуваат и да ја задржите вашата колекција ROM ажурирани.


Contacts