256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер > Софтвер за управување со базата на податоци

Volunteer Organizer Pro 3.0

Опис: Organize, track, and manage your volunteers data.
Верзија: 3.0
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/7/8/NT 4
Издавач: PrimaSoft PC
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Слободен да се обиде; 349,00 $ да се купи
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 7.09 mb.
Име на датотека: voluntp.exe
Пуштање: 21.07.2015 06:00
Преземете, 7.09 mb.

Volunteer Organizer Deluxe - Organize, track, and manage your volunteers data. Teacher Organizer Deluxe - Track and organize your school and teacher data. Event Cow Desktop - Manage sponsors, volunteers, and event time and post results for races. DataManagementApp - Organize your data in groups and keep track of your employees work activities. Issue Tracking Organizer Deluxe - Organize, track, and manage any kind of issues. Issue Tracking Organizer Pro - Organize, track, and manage any kind of issues. Visitor Organizer Deluxe - Enter, manage, track, and organize your visitors. Religious Suite - Управуваат со неограничен број на верски членовите и нивните активности. Customer Support Organizer Pro - Organize, track, and manage your customer support activities.


Contacts