256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер > Наука Софтвер

Xplotter 4.8

Опис: Креирање и уредување на научни графикони.
Верзија: 4.8
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows XP/2003/Vista/7/8/10
Издавач: Minserv (Mineral Services)
Ограничувања: 30-дневниот тест
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try (30-day trial); $49.95 to buy (Buy it now)
Барања: .NET Framework 4.0
Големина на датотеката: 7.54 mb.
Име на датотека: xplnetsetup.exe
Пуштање: 18.07.2015 18:13
Се ажурираат: 11.11.2015 08:40
Преземете, 7.54 mb.

Maths Calculator - Perform simple and scientific calculations, calculus, and plot graphs. Theme Editor For Roxio CD and DVD Creator 6.x - Create automated graphics to display, visualize, or edit scientific data. Mine Sweeper for Windows 8 - Make bar graphs, line graphs, and pie graphs. Linxtl - Edit and generate scientific publication materials. Doom 3 Classic Music mod - Create and customize your graphs. Graphical Expression Viewer Portable - Create graphs using mathematical functions. Efficient Address Book Free - Управуваат со вашиот контакт и информации на клиентите. Google Search Widget - Create presentation graphs with ease. Visual Complex - Create graphs of complex functions.


Contacts