256file.com


Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Прелистувачи
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Едукативен софтвер
Скринсејвери и позадини
Дигитален фото програмска опрема
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Десктоп Додатоци
Возачите
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Интернет Софтвер > Превземи менаџери

YTD 6.1.29

Опис: Преземете и конвертирате видео од YouTube и Facebook при големи брзини.
Верзија: 6.1.29
Платформа: Windows
Оперативен систем: Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Издавач: YTD App
Ограничувања: 10-дневен пробен период
Дозволата: Слободен да се обиде
Цена: Free to try (10-day trial); $29.90 to buy (Buy it now)
Барања: Ниедна
Големина на датотеката: 13.54 mb.
Име на датотека: ytd6-setup.exe
Пуштање: 18.07.2015 18:22
Се ажурираат: 16.01.2017 14:57
Преземете, 13.54 mb.

gBurner - Се создаде и снимање на аудио CD, DVD, и Blu-ray-дискови. KRyLack Burning Suite - Снимате DVD податоци, HD-DVD и Blu-ray дисковите, се создаде аудио и податоци ЦД-а, видео DVD. Xilisoft Blu-ray to DVD Converter - Back up blu-ray to DVDs and copy blu-ray discs to HD and common videos. ImgBurn - Create all sorts of CDs, DVDs, and Blu-ray discs. GET Video to Bluray Ultimate - Convert and burn video files to Blu-ray discs (BDMV) & DVDs (AVCHD). ImElfin Total Media Converter - Rip DVD discs, convert videos to various formats, Burn any videos to Blu-ray/DVD discs. Copy videos. CD/DVD Jewel Case and Label Creator - Create labels, covers, and booklets for your CDs, DVDs and Blu-ray discs. Burn4Free DVD Burning - Горат и копирате CD, DVD, и Blu-ray-дискови. BurnAware Premium - Состави, копија, и толпата дискови со податоци, аудио ЦД-а, видео ДВД-а, и диск слики.


Contacts