256file.com


Lojërat
Software Graphic Design
Mjete Zhvilluesish
Utilities & Sisteme Operative
Software të Sigurimit
Software biznesit
Video Software
Entertainment Software
Communications
Produktiviteti Software
Software shtëpi
Networking Software
MP3 & Software Audio
Browsers
Screensavers & Wallpaper
Software arsimor
Shoferët
Digital Photo Software
Software Internet
iTunes dhe iPod Software
Enhancements desktop
Udhëtoni
Shkarko Blog
Features
Downloads

ZOC Terminal 7.15.2

Përshkrimi: Krijojë komunikim mbi SSH (Secure Shell), Telnet, Nëse shkëputet, ose lidhjet serike.
Version: 7.15.2
Platforma: Windows
Sistemit operativ: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Botues: EmTec
Kufizimet: Gjyq 30-ditor
Licencës: Të lirë të provoni
Çmimi: Të lirë të provoni (gjyq 30-ditore); $ 79,99 për të blerë
Kërkesat: Asnjë
Madhësia e dokumentit: 5.11 mb.
File Name: Not available
Lirimin: 18.07.2015 19:57
Update: 25.07.2017 16:13
Shkarko, 5.11 mb.

Screenshots [1] ZOC Terminal

Server Alerts - Ping or send HTTP requests to servers and receive notifications. Android - TekTips Video Tutorials - Shikojnë dhe të mësojnë se si për të zhvilluar aplikacione Android duke përdorur Android SDK, Eclipse ose Visual Studio. EasyEmail Client - Dërgimit, pranimit, dhe për të menaxhuar E-mail, dhe për të marrë njoftime e mesazheve hyrëse nga miqtë tuaj online. Free WMA MP3 Converter - Convert fotografi WMA to MP3 dhe anasjelltas. DayMate - Planifikoni aktivitetet tuaja, njoftime ekranit, aplikacionet nisur, dhe dokumentet e hapur. Cell Phone Reverse Number Lookup - Android Studio provides everything you need to start developing apps for Android, including the Android Studio IDE and the Android SDK tools. SMS Control Center - Krijo, të dërgojnë dhe pranojnë SMS nga PC me Android telefonin tuaj lidhur. yEd Graph Editor - Generate vizatime dhe zbatohen Layouts automatike për diagramet, rrjetet, dhe rrjedhin Listat. Basic4android - Të zhvilluar aplikacione Android në një mënyrë të thjeshtë.


Contacts