256file.com
Бизнис Софтвер

Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Бизнис Софтвер

CRM софтвер

CRM-Express Ultimate 2015.5.1.0 Печати од цитати, нарачки, и фактури.
Top Office 7.1.4 Управување со вашите клиенти, производи и да се создаде сметки и испорака.
RMCIS Appointment Scheduler 2.1.6 Управуваат неограничено клиенти, состаноци, и ресурси.
LIC Agent Automatic SMS and Email Software 1.0 Испрати SMS и e-mail до имателите вашата политика.
Pipeliner CRM 11.0 Планираат и управуваат со продажбата на процесот.
Tracker 5.1.7 Сврти на Microsoft Outlook во програма за управување на односи со клиенти на.
UpiCRM 1.8.2 Интегрираат CRM функционалност во вашиот веб-сајт WordPress.
SpeedBase Customer Manager Free 3.3.1 Управување и следење на клиентите и информации за контакт.
TBF CRM 3.02.10.01 Управуваат со податоци за контакт за постојните и потенцијалните клиенти.
MLM Downline Manager 4.5.246 Ги пратите, организираат и планираат вашиот бизнис.
Salesforce Enabler for Excel 1.9.4.7 Работат со вашиот SFDC правото база на податоци од вашиот табела Excel.
EspoCRM 3.2 Види, да влезат, и оценка на сите вашата компанија односи.
VCFTools 1.0 Конвертирате VCF (визит карта) датотеки во CSV или Excel.
Been There Done That 2015.1.0.5515 Евиденција и следење на вашите прашања помош на бирото.
CardStore Standart 1.02 Скенира и да ги чита визит карти користејќи препознавање на текст.
OnTime Management Suite 3.4.105 Управуваат со секој аспект на вашиот бизнис испорака.
OnTime Dispatch 3.4.105 Креирање на налози, песна пратки, и воспоставување на контакт меѓу диспечерите и возачи.
Astaricks Plus 1.3 Зачувај, вид, да гледате и споделување на контакти.
CardStore Pro 1.02 Скенира и да ги чита визит карти користејќи препознавање на текст.
Arnold 2.0.1.00 Управуваат со клиенти за академии боречки вештини, танц студиа, и спортски сали.

110 програми во оваа категорија / 6 страници.
1 2 3 4 ... 6


Contacts