256file.com
Communications

Software Webcam
E-mail Software
Web Phones & VoIP Software
Chat
E-mail Utilities
Dial-up Software
Mjete SMS
Filtra spam

Communications

Venux Connect 1.0.31 Komunikoni sigurt me miqtë dhe familjen tuaj duke përdorur video dhe audio thirrjet dhe chat.
AutomaticMail 1.2.10.1352 Automate duke dërguar e-mail për të marrësit të shumta.
Bersoft Private Mail 1.0 Dërgoni dhe të merrni mesazhe të koduara e-mail.
Eleven 5.0.0.17 Record dhe të transkriptojë zë Skype thirrjet në 40 gjuhë.
WebcamMax 8.0.1.8 Shto mijëra të efekteve të ftohtë për video webcam për biseda Live video apo regjistrim.
Fat Chat 2.0 Chat me njerëz dhe të ndajnë multimedia files mbi LAN.
TalkHelper Call Recorder for Skype 1.8.2 Rekord Skype video dhe zë thirrje.
EF Mailbox Manager Portable (64-bit) 8.80 Menaxhuar të shpejtë dhe të lehtë kutinë tuaj postare.
EF Mailbox Manager Portable 8.90 Menaxhuar të shpejtë dhe të lehtë kutinë tuaj postare.
EF Mailbox Manager (64-bit) 8.80 Menaxhuar të shpejtë dhe të lehtë kutinë tuaj postare.
EF Mailbox Manager 8.90 Menaxhuar të shpejtë dhe të lehtë kutinë tuaj postare.
SplitCam 7.1.3.1 Lumë Split Video vjen nga videove burim të përdorin atë me aplikime të shumta.
PalaceChat 4.2.324 Lidhu për të më shumë se 800 chat servera të ndryshëm.
NK2Edit 3.10 Modifiko listën Autocomplete në opinion.
Email Director .NET (32-bit) 8.0 Dërgo pjesa më e madhe dhe të personalizuar e-mail, faks, dhe SMS në grup të pakufizuar të marrësit.
Chaos Intellect 4.1 Menaxhuar llogaritë tuaja të e-mail dhe të filtruar mesazhet tuaja.
MailEnable MAPI Connector for Microsoft Outlook (32-bit) 2.41 Integrohen MailEnable me Microsoft Outlook.
Mozilla Thunderbird Portable 45.2.0 Merrni e-mail klientin tuaj dhe librin e adresave në lëvizje me pajisjen tuaj portativ storage.
Lotus Notes Repair Kit 2.2.7 Riparuar të korruptuar fotografi Lotus Notes NSF.
Mozilla Thunderbird 45.4.0 Lexoni e-mail dhe lajme ashtu siç dëshiron ajo, me kontrollet inteligjente hedhurinë dhe tema të personalizuar.

1838 programe në këtë kategori / 92 faqe.
1 2 3 4 ... 92


Contacts