256file.com
Десктоп Додатоци

Виртуелната работна околина менаџери
Лансери
Аларми и Саат Софтвер
Таблата со исечоци програмска опрема
Персонализација на десктоп
Измени програмска опрема
Cursors
Икони
Icon алатки
Gadgets и Додатоци

Десктоп Додатоци

Virtual Win 1.0 Се создаде и да се движите помеѓу повеќе виртуелни површини.
1b QuickStart 1.33 Start мени побрзо со притискање на Alt + А до апликации пристап и кратенките на било каде на вашиот екран прозорци.
MultiTimerZ 1.1.0.0 Создаде неограничени тајмери ​​и место нив било каде на вашиот десктоп.
CloudClipboard 1.15.07.27 Копија на таблата со исечоци податоци за избраниот облак.
Advanced Time Synchronizer Industrial 4.3 build 807 Задржи на вашиот компјутер часовник синхронизирани со најмногу точно Интернет timeservers.
Advanced Time Synchronizer 4.3 build 807 Задржи на вашиот компјутер часовник синхронизирани со најмногу точно Интернет timeservers.
jPort 1.6 Започне и да управуваат преносни Java апликации.
Jabat Automatic School Bell 3.8 Ѕвонам училиште со закажување и автоматизација карактеристики.
Atomic Alarm Clock 6.263 Поставите алармот за да и го замени вашиот стандард послужавник часовник со користење на различни кожи.
DesktopSnowOK 2.92 Додадете малку зимска атмосфера за вашата работна површина.
Abridge Insert 1.3 Внесете најчесто се користи текст на било која апликација со помош на топла клучни комбинации.
Efficient Sticky Notes 3.81 Build 383 Стап вашиот десктоп белешки за да ги прочитате во секое време.
ShellMenuView 1.25 Прикажување на списокот на статички ставки од менито.
Real Desktop Standard 2.07 Уживајте во фасцинантен динамика со револуционерна графика на вашиот десктоп.
DesktopOK 4.15 Ги зачувате вашиот десктоп икона позиции.
System Scheduler Professional 4.34 Стартување на конкретни програми во одредени времиња.
Actual Window Manager 8.4 Зголемување на вашата продуктивност со вршење на различни операции во вашата работна површина.
Hot Alarm Clock 5.0 Претвори вашиот компјутер во моќен и високо приспособливи будилник.
Panels 1.0.187.1370 Пристап често се користат алатки и информации од рабовите на вашата работна површина.
Run Multiple EXE Files At Same Time Software 7.0 Работи на повеќе апликации во серија.

1589 програми во оваа категорија / 80 страници.
1 2 3 4 ... 80


Contacts