256file.com
Enhancements desktop

Menaxherët Virtual Desktop
Granatahedhës
Alarmet & Clock Software
Software Clipboard
Desktop Përshtatje
Tweaks Software
Cursors
Icons
Mjete Icon
Gadgets dhe Widgets

Enhancements desktop

Virtual Win 1.0 Krijo dhe të lundruar në mes desktops shumta virtuale.
1b QuickStart 1.33 Shkurtesat Access, aplikacionet, dosjet, ndarë drives, dhe Web site lidh nga desktop.
MultiTimerZ 1.1.0.0 Krijo timers pakufizuar dhe vendin e tyre kudo në tavolinën e punës tuaj.
CloudClipboard 1.15.07.27 Kopje të të dhënave clipboard të re.
Advanced Time Synchronizer Industrial 4.3 build 807 Mbani orën tuaj PC sinkronizuara me timeservers më të saktë të internetit.
Advanced Time Synchronizer 4.3 build 807 Mbani orën tuaj PC sinkronizuara me timeservers më të saktë të internetit.
jPort 1.6 Launch dhe menaxhuar aplikacionet portative Java.
Jabat Automatic School Bell 3.8 Telefononi zile shkollore me caktimin dhe automatizimi karakteristika.
Atomic Alarm Clock 6.263 Set orën tuaj me zile dhe të zëvendësojë orën tabaka standarde tuaj duke përdorur lëkurat të ndryshme.
DesktopSnowOK 2.92 Shto një atmosferë të dimrit në tavolinën e punës tuaj.
Abridge Insert 1.3 Fut tekstin përdoret zakonisht për çdo aplikim duke përdorur kombinime të nxehtë kryesore.
Efficient Sticky Notes 3.81 Build 383 Stick shënimet tuaja në desktop për të lexuar ato në çdo kohë.
ShellMenuView 1.25 Lista Shfaqja e artikujve statike menu.
Real Desktop Standard 2.07 Gëzojnë dinamika interesante me grafikë revolucionare në tavolinën e punës tuaj.
DesktopOK 4.15 Ruaj dhe rivendosur tuaj pozitat desktop icon.
System Scheduler Professional 4.34 Launch programeve specifike në kohë të caktuara.
Actual Window Manager 8.4 Rritja e produktivitetit tuaj duke kryer operacione të ndryshme në tavolinën e punës tuaj.
Hot Alarm Clock 5.0 Kthehet kompjuterin tuaj në një orë të fuqishme dhe shumë të përshtatshëm alarmi.
Panels 1.0.187.1370 Qasja shpesh përdoren mjetet dhe informacione nga skajet e desktop tuaj.
Run Multiple EXE Files At Same Time Software 7.0 Run aplikime të shumta në grumbull.

1593 programe në këtë kategori / 80 faqe.
1 2 3 4 ... 80


Contacts