256file.com
Mjete Zhvilluesish

Baza e të dhënave Software
NET
Mjete XML
Përbërësit dhe Bibliotekat
Coding Utilities
Mjete Web Site
Mjetet e specializuara
Software Development web
Software Programim
Mjete Burimi Kodi
Mjetet e instalimit software
ActiveX
Përkthyesit & Hartuesit
Software Java
Software IDE
Debugging Software
Tutorials Zhvilluesish

Mjete Zhvilluesish

dbForge Data Generator for SQL Server 3.10.33 Generate vëllime të mëdha të të dhënave SQL Server tryezë provë.
DotNetLibs Complete Suite 2.0.341 Të zhvillojnë lloje të ndryshme të aplikacioneve duke përdorur një grup të bibliotekave NET.
Altova DatabaseSpy Professional Edition 2016 Query, dizajn, krahasoni, dhe të konvertohet bazave të të dhënave relacionale.
Altova DatabaseSpy Enterprise Edition 2017r3 Query, dizajn, krahasoni, dhe të konvertohet bazave të të dhënave relacionale.
Altova Authentic Enterprise Edition 2017r3 Shikoni dhe të redaktoni të dhënat në dokumentet XML dhe bazat e të dhënave relacionale në mjedis WYSIWYG.
Altova Authentic Community Edition 2016 Shikoni dhe të redaktoni të dhënat në dokumentet XML dhe bazat e të dhënave relacionale në mjedis WYSIWYG.
Clever Internet Suite 8.0 Zhvillojnë aplikacione të Internetit në RAD Studio, NET dhe ActiveX.
Resource Tuner 2.04 Shfletoni, modifikoni, dhe të modifikojë burime skedar që përfshihet në të Windows fotografi të ekzekutueshme.
Spruto Player 3.0 Krijo një video për faqen tuaj te internetit.
Recovery Toolbox for SQL Server 2.2.9 Rifitoj të dhënave nga fotografi të dëmtuara MDF, të krijuara nga MS SQL Server platformë.
SiteAppBuilder 1.1.1.1325 Organizimi software tuaj dhe mirëmbajtjen Web site.
Mgosoft PS To Image SDK 8.1.256 Convert dokumentet PS të imazheve.
Mobirise 3.06.5 Krijo Web faqet personalizuar duke futur para-bërë blloqe përmbajtje.
NewCAD.NET 3.5.6 Merrni një koleksion të modelimit 3D, duke i bërë, drita, simulimi, si një komponent 3D CAD.
Sitemap Generator 1.5 Generate sitemap për Web faqen tuaj.
SQL Query Tool (Using ODBC) x64 Edition 7.0.4.42 Burime Query ODBC dhënave, SQL autori scripts, dhe ekzekutuar scripts SQL shumta në të njëjtën kohë.
SQL Query Tool (Using ADO) x64 Edition 7.0.4.38 Burime Query Ole DB të dhënave, SQL autori scripts, dhe ekzekutuar scripts SQL shumta në të njëjtën kohë.
SQL Query Tool (Using ODBC) 6.1.9.72 Burime Query ODBC dhënave, SQL autori scripts, dhe ekzekutuar scripts SQL shumta në të njëjtën kohë.
SQL Query Tool (Using ADO) 6.1.95.80 Burime Query Ole DB të dhënave, SQL autori scripts, dhe ekzekutuar scripts SQL shumta në të njëjtën kohë.
NoSQL Viewer for BigData 1.0.80 Pyetje dhe për të menaxhuar popullore bazave të të dhënave NoSQL Big dhënave.

3946 programe në këtë kategori / 198 faqe.
1 2 3 4 ... 198


Contacts