256file.com
Едукативен софтвер

Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер

Здравје и Фитнес програмска опрема

Makhaon Videograbber 3.2.0.113 Се трансформира фотографии од нестандардни медицински помагала во DICOM формат.
Makhaon DICOM Storage 3.0.0.194 Чување и управување со податоци добиени од различни медицинска дијагностичка опрема.
Makhaon DICOM Dump 3.1 Анализира, изменувате, и гледате DICOM датотеки.
Hearing Test Software 7.0 Ушите тест со користење специфични аудио фреквенции.
BMI & BMR Calculator For Men and Women 1.4 Пресмета индексот на телесна маса за мажи и жени.
PC WorkBreak 1.10 Добијат пауза потсетници да се намали вашата УПН ризик.
EyeProtectorPro 3.0.2.9 Се заштитат очите од оштетувања предизвикани од долги часови на компјутер употреба.
DICOM to Video 1.7.12 Конвертирате серија на DICOM слики на видео.
DICOM Thumbnailer 1.3.3 Прикажување на минијатури на DICOM слики во Windows Explorer.
DICOM to GIF 1.3.7 Конвертирате серија на DICOM слики во GIF анимација.
DICOM Anonymizer 1.3.16 Замени, празен, и да ги отстраните и / или информации лекарот пациентот од DICOM датотеки со слики.
Splits Training Routine 1.0 Научете како да го подобрите вашето хип / тетивата флексибилност за поделби.
Amblyopia ABC 2015.1 Третираат амблиопија за 3-12 години деца со мрзливо око.
Blood Pressure RT 1.2.2 Контрола и следење на вашиот крвен притисок.
Diabetes Risk Test 1.0 Се утврди ризикот од развој на дијабетес тип 2.
Urografin 1.01 Најди лезии полесно користење на напредни визуелни хроматографски трансформација.
YSP Dermatology Image Database AIR 1.37 Поглед на база на податоци за дерматологија слики.
Personal Diabetes Monitor 1.0.1 Контрола и следење на важни Дијабетична мелитус здравствени мерки.
Lucid Scribe 1.4.6 Откривање на РЕМ спиењето и сонот преглед и свест податоците од истражувањето.
TCM PRO 1.0 Управуваат со задачи и информации за Ryodoraku акупунктура пракса.

320 програми во оваа категорија / 16 страници.
1 2 3 4 ... 16


Contacts