256file.com
Едукативен софтвер

Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Дигитален фото програмска опрема
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер

Јазик Софтвер

Arabic Font Trainer 1.3 Пракса арапски ракопис.
Dixio Desktop 3.1.0.76 Преведете и да ги дефинира со еден клик на зборот со користење на чувствителните контекст речникот.
First English 1.2.1 Учат англиски речник за деца од предучилишна и рана возраст основно училиште.
LangOver 5.0.60 Конвертирај вашиот текст помеѓу различни распореди на тастатура.
Babylon 10.5 Преведува зборови, целосни текстови, веб страници, и целокупната документација во 77 јазици.
OCR Translator 2.0 Преведувате зборови од разни апликации со употреба на оптичко препознавање знаци.
IconKana 150420 Учат јапонски 4.000 јапонски и англиски аудио снимки и тестови.
Coniuno 2.2 Научат глагол коњугации за соодветната обука за јазик.
Smart Chinese Reader 1.9 Преведете кинески текстови од нив се дели на реченици и зборови.
Fresh Memory 1.4 Студијата јазици и други субјекти со проред метод повторување.
QTranslate 5.5.0 Изберете најдобрата варијанта на преводот со користење на различни преведувачки услуги.
Monoos 1.1.1 Научат делови од човечкото тело на англиски јазик.
Easy Translator 11 Преведи текст меѓу 91 јазици со функционалност текст-во-говор.
Adept Translator Pro 4.0 Преведете текст помеѓу 72 различни јазици.
Zydeo 1.0 Гледам нагоре преводи на кинески зборови.
OpenTeacher 3.2 Да научат странски јазик со прашањето прашува и интервал на обука.
Conjugation Verblexika Database 1.3 Пристап конјугација на глаголи база на податоци за англиски, германски, португалски / Бразилецот, шпански, италијански и француски.
Thesaurus Synonym Database 1.3 Синоними за пристап до базата на англиски, германски, португалски / Бразилецот, шпански, италијански, француски и холандски јазик.
Steps 2 Home Edition 2.3.5 Развие сите вештини за обработка вклучени во писменоста.
WikiDict English Sinhalese Dictionary 2.5 Преведувате зборови од англиски на синхалски.

428 програми во оваа категорија / 22 страници.
1 2 3 4 ... 22


Contacts