256file.com
Едукативен софтвер

Игри
Графички дизајн на софтвер
Развојни алатки
Комунални услуги и оперативни системи
Софтвер за безбедност
Бизнис Софтвер
Видео Софтвер
Забава Софтвер
Комуникации
Продуктивноста на софтвер
Почетна програмска опрема
Вмрежување Софтвер
MP3 и аудио софтвер
Прелистувачи
Скринсејвери и позадини
Едукативен софтвер
Возачите
Дигитален фото програмска опрема
Интернет Софтвер
iTunes и iPod Софтвер
Десктоп Додатоци
Патуваат
Блог за преземање
Карактеристики
Downloads
Едукативен софтвер

Верски програмска опрема

The Word Bible Software 5.0.0.1450 Стави стотици Библии, коментари, речници, книги и мапи на вашите прсти.
Enochian: A True And Faithful Relation Of What Passed For Many Years 2.0.114
Holy Quran Internet Radio 2.0.9 Слушнете ја Светиот Куран интернет радио станици.
King James Bible 3.4 Пребарување особено премини и да ги поврзат со други стихови, додека истражувањето на Библијата.
Islamic Prayer Times 4.9 Да се ​​предупреди на исламската време молитви.
Islamic Quotes 1.0.10 Читај колекцијата на исламски цитати.
Al Madina Library 3.0 Читај колекција на исламски книги.
Salaty 1st 1.0.11 Слушнат Athan (Azan) автоматски пет пати на ден во секоја молитва време.
Arabic Bible (Simplified Arabic Translation) 1
Audio New International Version HTML Bible 1.0 Слушајте ги соодветните MP3 аудио фајлови како што се чита секое поглавје од Стариот Завет во Библијата.
Quran Auto Reciter 3.4 Читаат и слушаат на Куранот на многу јазици, со познати рецитатори и убави фонтови.
Song Management System 1.0.38 Управуваат со песни и зборови проекција за обожување црковни групи / тимови и бендови денес, воопшто.
King James Version Bible 1.0 Читај Кралот Џејмс Библијата на вашиот компјутер.
Bible-Discovery 3.8.0 Добијат неколку речници, преводи, како и алатки за проучување на Библијата.
Bible Downloader 1.5.3 Преземете Библијата во MP3 формат на англиски, руски и украински јазик.
3-in-1 KJV-NASB-NIV Bible 4.0 Се слуша и чита три верзии на Библијата споени во еден.
Accurate Times 5.3.9 Пресмета молитва пати и другите исламски настани.
9-in-1 Audio & HTML Bible 1.0 Слушаат и да чита преку девет верзии на Библијата споени во еден.
Quranflash 1.1 Изведување на вашиот секојдневен Светиот Куран читање.
8-in-1 Audio & HTML Bible 1.0 Слушаат и да чита преку осум верзии на Библијата споени во еден.

154 програми во оваа категорија / 8 страници.
1 2 3 4 ... 8


Contacts