256file.com
Едукативен софтвер

Јазик Софтвер
Генеалогија Софтвер
Математика програмска опрема
Мапа на софтвер
Верски програмска опрема
Алатки за учење
Наука Софтвер
Здравје и Фитнес програмска опрема
Други
Референца програмска опрема
Е-книга за слободен софтвер
книги
Студент алатки
Ликовни уметности програмска опрема

Едукативен софтвер

I-Doser Free for Windows 5.3 Синхронизирате Вашите мозочни бранови за да се постигне одредена расположение или искуство.
MecaNet (Spanish) 15.05.15 Научат да напишеш брзо, со течност и безбедност.
QTranslate 5.5.0 Изберете најдобрата варијанта на преводот со користење на различни преведувачки услуги.
Typing Instructor for Kids Platinum 5.1 Ги учат децата како да се допре-тип на забава авантура.
PC WorkBreak 1.10 Добијат пауза потсетници да се намали вашата УПН ризик.
GPS Converter 5.3
EZ Data Logger 4.5.9 Пријавете се на податоци од стекнување на податоци, инструментација, контролори, податоци дрвосечачи, и далечински I / O модули.
Monoos 1.1.1 Научат делови од човечкото тело на англиски јазик.
Tides 5.3 build 361 Плима и тековната програма предвидување
EyeProtectorPro 3.0.2.9 Се заштитат очите од оштетувања предизвикани од долги часови на компјутер употреба.
Math-o-mir 1.92 Пишуваат и уредуваат математички равенки така лесно, како со молив и хартија.
GooPs 2.5.17 Овозможи реално време за следење и навигација на Google Earth.
Adobe Dreamweaver CC ACE Exam Aid 6.0 Подгответе се за Adobe Certified Expert владеење испит (ACE) производ.
Adobe Dreamweaver CS6 ACE Exam Aid 5.0.3 Подгответе се за Adobe Certified Expert (ACE) познавање на производот испит.
DICOM Converter 1.7.10 Конвертирате DICOM слики во JPEG, PNG, TIFF, или BMP формат, и обратно.
DICOM to Video 1.7.12 Конвертирате серија на DICOM слики на видео.
DICOM Thumbnailer 1.3.3 Прикажување на минијатури на DICOM слики во Windows Explorer.
DICOM to GIF 1.3.7 Конвертирате серија на DICOM слики во GIF анимација.
DICOM Anonymizer 1.3.16 Замени, празен, и да ги отстраните и / или информации лекарот пациентот од DICOM датотеки со слики.
Typing Instructor Platinum 21.1 Научат да напишеш и да се подобри вашиот пишување вештини.

3123 програми во оваа категорија / 157 страници.
1 ... 2 3 4 5 6 7 ... 157


Contacts