256file.com
Едукативен софтвер

Е-книга за слободен софтвер
книги
Јазик Софтвер
Генеалогија Софтвер
Математика програмска опрема
Мапа на софтвер
Верски програмска опрема
Алатки за учење
Наука Софтвер
Здравје и Фитнес програмска опрема
Други
Референца програмска опрема
Студент алатки
Ликовни уметности програмска опрема

Едукативен софтвер

Calibre (64-bit) 2.85.1 Управување со вашата е-книга библиотека и да ги преземе за читателот уреди.
Calibre Portable 2.85.1 Управуваат со вашиот eBook библиотека и синхронизација на читателот уреди.
Calibre 2.85.1 Управуваат со вашиот eBook библиотека и да ги синхронизирате со читателот уреди.
Arabic Font Trainer 1.3 Пракса арапски ракопис.
FamilyBookPro 6.74 Изградба на вашето семејство дрво со напредни опции.
CalculationLaboratory 1.2.2.1182 Вршат математички пресметки со користење на скрипти.
Baraha 10.10.162 Едитирајте и печатете документи во индиски јазици.
RootsMagic Essentials 7.2.1.0 Управуваат и да ги пратите на вашите генеалошки информации.
Dixio Desktop 3.1.0.76 Преведете и да ги дефинира со еден клик на зборот со користење на чувствителните контекст речникот.
Brother's Keeper 6.6.19 Организирање на податоците на родословието и печатење на голем број на табели и извештаи.
EasyGPS Free 5.43 Креирате, изменувате, и пренос на патните точки и правци помеѓу вашиот компјутер и вашиот Garmin, Magellan, или LOWRANCE GPS.
First English 1.2.1 Учат англиски речник за деца од предучилишна и рана возраст основно училиште.
The Word Bible Software 5.0.0.1450 Стави стотици Библии, коментари, речници, книги и мапи на вашите прсти.
Garmin Express 4.0.23 Преземете и да ја задржите на карти ажурирани цело време.
CrossTec SchoolVue 11.41.19 Обезбеди на наставниците и научниците, училиште и студентски мониторинг и систем за интеракција.
Typing Master 10 10.1.1.846 Научат допир пишување со програма која динамички да се прилагодува за обука за вашите потреби за учење.
OpalCalc 1.75 Врши пресметки со природен јазик и поддршка мулти-линија.
aSc TimeTables 2016.4.3 Креираат и управуваат со распоред на часови.
Xplotter 4.8 Креирање и уредување на научни графикони.
LangOver 5.0.60 Конвертирај вашиот текст помеѓу различни распореди на тастатура.

3148 програми во оваа категорија / 158 страници.
1 2 3 4 ... 158


Contacts