256file.com
Software arsimor

Software Gjuha
Software Gjenealogji
Software Math
Software Harta
Software fetare
Mësimdhënies Mjete
Software shkenca
Health & Fitness Software
Të tjera
Software referencë
Software E-libër
eBooks
Mjete studentore
Arteve të Bukura Software

Software arsimor

Arabic Font Trainer 1.3 Praktika Arabisht shkrim dore.
FamilyBookPro 6.74 Ndërtuar pemën tuaj familjare me karakteristika të përparuara.
CalculationLaboratory 1.2.2.1182 Kryen llogaritje matematikore duke përdorur Scripts.
Dixio Desktop 3.1.0.76 Translate dhe të përcaktojë me një klik mbi një fjalë duke përdorur kontekstin fjalor ndjeshme.
Brother's Keeper 6.6.19 Organizimi i të dhënave në gjenealogji dhe shkruar një numër të madh të Listat dhe raportet.
EasyGPS Free 5.43 Krijo, modifikoni, dhe transferimin waypoints dhe rrugët midis kompjuterit tuaj dhe Garmin, Magellan, ose Lowrance GPS tuaj.
First English 1.2.1 Teach anglisht fjalorin për fëmijët e parashkollor dhe në fillim të moshës së shkollës fillore.
The Word Bible Software 5.0.0.1450 Vendos qindra Biblat, komentaret, fjalorë, libra dhe harta në majë të gishtave tuaj.
CrossTec SchoolVue 11.41.19 Sigurimi i mësuesve dhe dijetarëve të shkollës dhe studentëve monitorimin dhe sistemin e ndërveprimit.
OpalCalc 1.75 Kryejnë llogaritje me gjuhën natyrore dhe mbështetjes multi-line.
aSc TimeTables 2016.4.3 Krijuar dhe menaxhuar oraret e shkollës.
Xplotter 4.8 Krijojë dhe të redaktoni grafikët shkencore.
LangOver 5.0.60 Konverto tekstin tuaj midis Layouts të ndryshme të tastierës.
Makhaon Videograbber 3.2.0.113 Transformuar imazhe nga pajisjet jo-standarde mjekësore në formatin DICOM.
Makhaon DICOM Storage 3.0.0.194 Ruajtur dhe menaxhuar të dhënat e marra nga pajisjet e ndryshme mjekësore diagnostikuese.
Makhaon DICOM Dump 3.1 Analizuar, ndrysho, dhe shikoni fotografi DICOM.
Tutorials for Adobe 1.1.2.0 Shikojnë mësime fundit video për produktet e Adobe.
Quizmaster 1.3.3 Luaj lloje të ndryshme të lojrave quiz.
iMapBuilder Interactive HTML5 Map Builder 12.1 Krijo harta klikueshme interaktive duke përdorur para-bërë hartën e botës templates ose të importojë vetë imazhin tuaj.
Kalkules 1.9.6.25 Kryer operacione të ndryshme matematikore me PC tuaj.

3063 programe në këtë kategori / 154 faqe.
1 2 3 4 ... 154


Contacts