256file.com
Software të Sigurimit

Kontrolli prindëror
Software Antivirus
Menaxherët Fjalëkalimi
Software Privacy
Software encryption
Anti-Spyware
Software Popup Blocker
Software Security Corporate
Monitorimi Software
Software Firewall
Internet Security Suites Software

Software të Sigurimit

PCLimiter 1.4 Afateve të caktuara për përdorimin e kompjuterit.
Ashampoo Anti-Virus 2016 1.3 Mbroni sistemin tuaj nga viruset, worms, Trojan horses, dhe dialers.
Network Password Manager 4.9.1 Rrjeti Password Manager ofron menaxhim të lehtë fjalëkalimin ndërmarrje.
Surf Anonymous Free 2.5.4.6 Shfletoj Web anonime, mbrojtjen e sigurinë tuaj online dhe privatësinë.
Ace Secret Disk 8.05 Krijoni një ose më shumë disqe virtuale sekrete në kompjuterin për të siguruar të dhënat tuaja të rëndësishme.
Hide All IP Portable 2015.10.26 Fshehin IP tuaj dhe shfletoj Web anonime.
JRecoverer for Oracle Database Passwords 1.0 Auditimin dhe shërohen Oracle Database fjalëkalimet.
AKick Antivirus 1.2 Mbrojtur kompjuterin tuaj nga viruset dhe malware.
pdfFactory Pro 5.32 Krijo dhe encrypt PDF files tuaj.
Combofix 16.11.13.1 Skano për spyware dhe për të hequr atë nga kompjuteri juaj.
Smart Popup Blocker 1.226 Të bllokuar pop-ups, cookies të pastër, dhe të optimizuar cilësimet tuaja Internet-lidhje.
Silver Key Enterprise Edition 4.7 Sigurt dosjet tuaja me encryption para dërgimin e tyre në Internet.
OW Shredder 6.41 build 748 Erase fotografi, dosjet dhe drives sigurt dhe të përhershme.
Employee Activity Monitor Professional 9.1 Monitoruar aktivitetet e kompjuterit punonjës dhe punonjës të pista worktime.
KPassC 1.3.09 Shitore kredencialet tuaja të sigurt me nivel komercial encryption.
Password Sentinel 5.2.0 Menaxhuar dhe ruajtur fjalëkalimet tuaja në një ruajtje të sigurtë.
AVG LinkScanner Free Edition 2015 2015.0.6140 Get mbrojtur nga faqet e helmuar Web.
AVG AntiVirus 2016.0.7161 Shkarko dhe fotografi të këmbimit në mënyrë të sigurtë, të gëzojnë lojra dhe web surfing pa ndërprerje.
Sesame Portable 1.12 Encrypt dosjet tuaja dhe për të mbajtur ata të sigurt.
Spyrix Employee Monitoring 8.0.3 Të ndjekur aktivitetet e kompjuterit tuaj punonjës me re-bazuar platformën e monitorimit.

2681 programe në këtë kategori / 135 faqe.
1 2 3 4 ... 135


Contacts