256file.com
Udhëtoni

Hartat
Gjuha dhe Translators
GPS Software
Transportit
Itineraret & Oraret
Qyteti Guides
Listat
Restaurants
Currency

Udhëtoni

Maps App + Not available Merr drejtime, harta interaktive, dhe satelit / imazhet ajrore të shumë vendeve.
Clavier Arabe 2.6.0 Lloji tekste në gjuhën arabe duke përdorur një tastierë virtuale.
Gmaps Extended 1.0 Shiko dhe shqyrtuar harta të hollësishme të Tokës, Marsit dhe Hënës.
Tacview 1.3.4 Analizo çdo fluturim, të kuptojnë, dhe për të përmirësuar aftësitë tuaja fluturues.
SpeechTrans Ultimate Translator 2.0 Përkthejnë tekstin në gjuhë të ndryshme me aftësinë për të njohur fjalim.
Land Air Sea ToolBox 1.4 Menaxhuar bibliotekat GIS Google Earth.
PNR Status 1.5 Kontrolloni IRCTC PNR Statusi i Hekurudhat indiane.
Phonetracker Location Center ForFree 2.1.5.8 Track një objekt celular në kohë reale nga lidhje GPRS / 3G në Windows PC.
OkMap 10.12.2 Punojnë me harta digjitale dhe importit të dhënave vektorial nga formate të ndryshme.
Free Languages Translator 1.0 Translate tekste në mes të gjuhëve të shumta.
Tripit 1.4.0 Organizimi planet tuaja të udhëtimit në një vend.
EdiTrail 1.0 Krijojë dhe të redaktoni hiking dhe rrugët.
Elevation Mapper 3.02 Krijo harta përshtatur georeferenced dixhitale lartësi dhe CSV dhënave fotografi.
Wialon GPS Tracking 1.2 Track automjetin tuaj nëpërmjet navigacion GPS.
Golden Eagle FlightPrep 6.2.7 Planifikoni të gjitha fluturimet tuaja me lehtësi.
M.M.D Multi.Map.Downloader 1.0 Ngarkesës harta në çdo madhësi nga Google / Bing / OSM dhe ruajtur ato në PC tuaj.
Time Zone Converter - Time Difference Calculator 1.0 Përcaktoni se çfarë është koha në një pjesë tjetër të botës.
Tradugo 2.0 Kuptoni mesazhe në gjuhë të tjera, ndërsa të biseduar.
Glimpses of Santorini 1.1.0.12 Referojuni udhëzues turistik për mbarë botën famshme ishullit grek të Santorinit.
Dog Parks 1.1 Gjeni dhe të shqyrtojë parqe qen pranë jush.

152 programe në këtë kategori / 8 faqe.
1 2 3 4 ... 8


Contacts