256file.com
iTunes и iPod Софтвер

iPod резервна копија
iTunes комунални услуги
iPod-от за комунални услуги
Други iTunes и Ipod програмска опрема
iTunes на уметничкото дело
iPod Видео Софтвер
iTunes споделување

iTunes и iPod Софтвер

CopyTrans Apps 1.059 Менаџирање на iPhone, iPad и iPod Touch апликации од вашиот PC.
FonePaw iOS Transfer 2.2 Трансфер на музика, плејлисти, видео, слики, контакти, медиуми меѓу iOS уреди и компјутер.
4Videosoft iOS Data Recovery 8.0.38 Враќање на изгубени или избришани податоци од вашиот iPhone, iPad, и iPod.
AnyMP4 iPhone Data Recovery 7.5.6 Опорави избришани слики, контакти, видео, текст пораки, белешки, јавете се на историјата од iPhone / iPad / iPod.
Wondershare SafeEraser 4.2 Избрише сè на вашиот iPhone, iPad или iPod трајно, безбедно и сигурно.
CopyTrans TuneSwift 2.503 Трансфер, се врати, и враќање на вашиот iTunes библиотека.
PhoneClean 3.6.2 Одржите вашиот iPhone и iPad чисти и се заштити вашата приватност од љубопитните очи.
Tune Sweeper 4.30 Исчисти вашиот iTunes библиотека со отстранување на дупликат и исчезнати песни и одредување на податоци патека.
iRefone 2.1.30.232 Враќање на податоци за iPhone, iPad или iPod Touch.
iMazing 1.2.4 Префрлувате музика од било кој уред со некој компјутер и од било кој компјутер со некој iOS уред.
Waltr 1.0.2 Пренесување на аудио и видео фајлови на iPhone или iPad, без iTunes.
AnyMP4 iPhone Transfer Pro 8.2.58 Трансфер на музика / фотографии / видеа / контактите помеѓу iPhone / iPad / iPod и компјутер, назад до iPhone контакти / порака.
MobiKin Assistant for iOS 1.0.25 Трансфер на фајлови од вашиот iPhone, iPad и iPod на вашиот компјутер и да управуваат со пренесените содржина iOS.
Tenorshare iPod Data Recovery 7.0.0.1 Опорави изгуби iPod слики, контакти и пораки.
Tenorshare iPhone 6 Data Recovery 2.1.0.0 Закрепне контакти, пораки, слики од вашиот iPhone и iPhone 6 6 Плус.
Tenorshare iPad Data Recovery 7.0.0.1 Направите избришани податоци од iPad iPad директно, iTunes, или iCloud бекап датотеката.
Tenorshare iOS Data Recovery 6.7 Опорави iOS уред од iTunes бекап, iCloud резерви, или директно од уредот.
CopyTrans Shelbee 1.117 Направите резервна копија на iPhone, iPad и iPod Touch без iTunes.
iLike iPhone Data Recovery Pro 1.5.8.8 Враќање на изгубени или избришани податоци од вашиот iPhone / iPad / iPod touch.
Free iPhone Data Recovery 1.5.8.8 Закрепне контакти, пораки, слики, видео клипови и белешки од вашиот iPhone, iPad или iPod Touch.

275 програми во оваа категорија / 14 страници.
1 2 3 4 ... 14


Contacts