256file.com
iTunes dhe iPod Software

iPod Backup
iTunes Utilities
iPod Utilities
Tjetër iTunes & Ipod Software
iTunes Artwork
iPod Video Software
iTunes Sharing

iTunes dhe iPod Software

Xilisoft iPad to PC Transfer 5.7.7.20150914 Transferimi video, muzikë, dhe fotot nga PC në iPad pa iTunes.
Xilisoft iPod Magic Platinum 5.7.7.20150914 Transferimi, backup, dhe për të menaxhuar iPod muzikë, filma, foto, dhe libra në mes të iPod dhe PC.
Xilisoft iPod Magic 5.7.7.20150914 Transferimi, backup, dhe për të menaxhuar iPod muzikë, filma, foto, dhe e-libra me PC tuaj.
Xilisoft iPhone Magic 5.7.13.20160914 Merrni fotografi nga iPhone për PC / iTunes dhe transferimin video, muzikë, dhe DVD në iPhone.
Xilisoft iPhone Magic Platinum 5.7.7.20150914 Transferuar muzikë, film, foto, ebook, Apps, dhe kontaktet.
Xilisoft iPhone Transfer 5.7.13.20160914 Transferimi këngë iPhone, video, foto, app, PDF, zëri, si dhe kontaktet për PC dhe iTunes.
Xilisoft iPod Rip 5.7.13.20160914 Muzikë Transferimi, film, foto, eBook, app, kontaktet midis iPod, iPhone, iPad dhe iTunes.
iOS Ads Remover 2.2 Hiq në-app reklama në aplikacionet iOS.
Taladapp (Thai) 2.2.0.22 Manage iOS pajisjet tuaja nga PC.
IUWEshare Free iPhone Data Recovery 1.1.8.8 Shërohen të dhënave ka humbur nga pajisjet iOS.
iGadget 7.9 Kthejeni iPod tuaj në një depo informacioni duke transferuar të gjitha llojet e të dhënave në iPod tuaj.
iRepo 5.8 Transferimi këngë nga iPod në iTunes dosjen tuaj.
iPhone Backup Unlocker Standard 3.5 Recover ose hiqni iTunes backup fjalëkalimin për pajisje iOS.
iPhone Backup Unlocker Professional 3.3.1 Recover humbur iTunes backup fjalëkalimin për pajisje iOS.
Decipher VoiceMail 10.0 Ruaj iPhone tuaj zë-mail në kompjuterin tuaj.
Tenorshare Free WhatsApp Recovery 2.6 Recover dhe ekstrakt humbur mesazheve WhatsApp për pajisje iOS.
Free iPod Data Recovery 5.8.8.8 Recover fotot iPod, video, kontakte, shënime, WhatsApp, dhe mesazhe.
Free iPhone Photo Transfer 5.8.8.8 Të transferuar fotot në mes të iPhone dhe kompjuterit.
Free iPad Photo Transfer 5.8.8.8 Të transferuar fotot në mes të iPad dhe kompjuterit.
Free iPad Book Transfer 5.8.8.8 Të transferuar skeda e-librash në mes të iPad dhe kompjuterit.

289 programe në këtë kategori / 15 faqe.
1 2 3 4 5 6 ... 15


Contacts