256file.com
iTunes dhe iPod Software

iPod Backup
iTunes Utilities
iPod Utilities
Tjetër iTunes & Ipod Software
iTunes Artwork
iPod Video Software
iTunes Sharing

iTunes dhe iPod Software

CopyTrans Apps 1.059 Menaxho Apps iPhone, iPad, dhe iPod touch nga PC tuaj.
FonePaw iOS Transfer 2.2 Të transferoni muzikë, playlists, video, foto, kontakte, media mes pajisje iOS dhe PC.
4Videosoft iOS Data Recovery 8.0.38 Shërohen të dhënave humbur ose fshihet nga iPhone, iPad, dhe iPod.
AnyMP4 iPhone Data Recovery 7.5.6 Recover fotografi fshihet, kontakte, video, mesazhet me tekst, shënime, e quajmë histori nga iPhone / iPad / iPod.
Wondershare SafeEraser 4.2 Fshihet çdo gjë në iPhone tuaj, iPad, apo iPod përgjithmonë, në mënyrë të sigurtë, dhe të sigurt.
CopyTrans TuneSwift 2.503 Transferimi, mbështetur, dhe rivendosjen bibliotekën tuaj iTunes.
PhoneClean 3.6.2 Mbani tuaj iPhone dhe iPad të pastër dhe të mbrojtur privatësinë tuaj nga sytë prying.
Tune Sweeper 4.30 Clean up bibliotekën tuaj iTunes duke hequr kopjuar dhe këngë të humbur dhe fiksimin e të dhënave të pista.
iRefone 2.1.30.232 Shërohen të dhënave për iPhone, iPad apo iPod Touch.
iMazing 1.2.4 Të transferuar muzikë nga çdo pajisje në çdo kompjuter dhe nga çdo kompjuter me ndonjë pajisje iOS.
Waltr 1.0.2 Transferimi fotografi audio dhe video në iPhone ose iPad pa iTunes.
AnyMP4 iPhone Transfer Pro 8.2.58 Muzikë Transfer / foto / video / kontaktet midis iPhone / iPad / iPod dhe pc, mbrapa deri iPhone kontakteve / SMS.
MobiKin Assistant for iOS 1.0.25 Transferimi fotografi nga iPhone, iPad dhe iPod në kompjuterin tuaj dhe për të menaxhuar të transferuar përmbajtjen IOS.
Tenorshare iPod Data Recovery 7.0.0.1 Recover humbur iPod foto, kontakte, dhe mesazhe.
Tenorshare iPhone 6 Data Recovery 2.1.0.0 Recover kontaktet, mesazhet, fotot nga iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus.
Tenorshare iPad Data Recovery 7.0.0.1 Recover tuaj fshihet dhënat iPad nga iPad direkt, backup fotografi iTunes, apo iCloud.
Tenorshare iOS Data Recovery 6.7 Recover pajisje IOS nga backup iTunes, iCloud backup, ose direkt nga pajisja.
CopyTrans Shelbee 1.117 Prapa deri dhe rivendosjen e iPhone, iPad, dhe iPod Touch pa iTunes.
iLike iPhone Data Recovery Pro 1.5.8.8 Recover dhënave ka humbur ose fshihet nga iPhone / iPad / iPod touch tuaj.
Free iPhone Data Recovery 1.5.8.8 Recover kontaktet, mesazhet, fotot, video dhe shënime nga iPhone, iPad apo iPod Touch.

275 programe në këtë kategori / 14 faqe.
1 2 3 4 ... 14


Contacts